AKTUELNO

Sloba se poneo bezveze prema Luni - kaže Gagi za Pink.rs.

Denseru Gagiju Đoganiju veoma teško pada dok gleda kako njegova ćerka, blogerka Luna Đogani pred kamerama rijalitija ''Zadruga'' pati za bivšim dečkom, sa kojim je ljubav i započela u Beloj kući, Slobom Radanovićem. Kako kaže, Luna Slobu i dalje iskreno voli, dok je on nju preboleo odmah po napuštanju ''Zadruge''.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

Gagi kaže da nema ništa protiv toga da i Sloba uđe u ''Zadrugu'', ali mu zamera jednu stvar.

- Ne bih imao ništa protiv toga da Sloba uđe u ''Zadrugu''. Ja sam samo malo iskritikovao Slobu jer se poneo bezveze prema Luni kad je gostovao po emisijama. On je pokazao hladnokrvnost prema njoj. Sloba je rekao da gaji neku emociju, ali njegov izraz lica govori drugačije. Njegova gestikulacija pokazuje drugačije. Ukrstio je ruke i glumi baju - kaže denser za naš portal i dodaje:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIKOG NIJE ŠTEDELA! Majka bliznakinja ZNA ZAŠTO je Nemanja napao Miljanu, JOVICU SMATRA GREŠKOM, a ćerkama bi ZABRANILA DA SE DRUŽE SA MINOM!

- Ja mislim da Sloba ne voli Lunu. To je moje mišljenje. Ja verujem da su se oni voleli, svi znaju da je Sloba voleo Lunu, to je neosporno, to nije bilo fejk. Posle ''Zadruge'' to se ugasilo, on je krenuo svojim putem. Luna njega i dalje voli, otišla je tamo, sve je podseća na njega i logično je da joj nije najbolje, a meni kao njenom ocu nimalo nije prijatno dok je gledam kako pati za njim - rekao je Gagi za Pink.rs.

Autor: Pink.rs

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'