AKTUELNO

Smetale su joj druge devojke.

Tokom žurke koja je bila ove nedelje Miljana Arsić i Jovica Putniković su ušli u žestoku raspravu, gde je čak trener nasrnuo na Minu Vrbaški, a sve to zbog nepoverenja koje je bliznakinja imala prema svom dečku.

Gledaoci su ispratili ovu situaciju, pa su bili znatiželjni šta je to prethodilo toj žestokoj svađi i čime ju je Jovica iznervirao.

Foto: TvPink Printscreen

Radi se o tome da ja nisam bila sigruna u njega zbog svega toga sa Minom. Ne želim da sumnjam u njega, i više stvarno ne sumnja. Bilo koja sitnica da se grli sa svim devojkama, sasvim je OK to za njegov rođendan. Ja sam to njemu zamerila, jer sam bila nesigurna. Ništa to nije bilo strašno, ja sam previše primila k' srcu - objasnila je Miljana.
Ja ne znam ko je bio pored mene. Ne znam kada je ona videla da sam ja grlio neku. Ja sam grlio sve, ja ne znam u kom trenutku je mene videla da grlim nekoga - objasnio je Jovica.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su tokom dana izgladili svoj odnos, a da li će se pojaviti nove trzavice koje će poljuljati njihovu vezu ostaje da saznamo.

Pročitajte još: ONA SE PONAŠA KAO KOČIJAŠ! Miljana izabrala Jovicu umesto Nemanje, ON JE IZVREĐAO, a ona mu poručila: RADI MU SUJETA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogedajte u narednom video-snimku.

D. B.

Foto:

#Jovica Putniković

#Miljana Arsić

'