AKTUELNO

Istina izašla na videlo.

Vladimir Tomović je tokom prvih dana najviše pažnje poklanjao Luni Đogani i Staniji Dobrojević, a među gledaocima je zavladalo interesovanje sa kim će on biti u vezi.

Dobrojevićeva je uplovila u vezu sa Crnogorcem, pa je otkrila šta nakon svih spekulacija da je njen dečko muvao Lunu, misli o svemu tome.

Foto: TvPink Printscreen

Vlada mi je rekao da Luna trčkara za njim, da ga gleda, da je zaljubljena. Imala sam raspravu sa Lunom kada me je plakala i rekla da je on ne interesuje. Kako je Vladimir pokušavao da mi se približi, ja sam rekla da želim da se na tu priču Luna, Stanija, Vlada, stavi tačka. Devojka mi je rekla da se ne brinem, da nju Vladimir ne interesuje. Ako tu još nešto postoji, neka ustanu njih dvoje da razjasne - zahtevala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Jesam li te ja muvao? - upitao je Vlada Lunu.
Ja sam mislila na početku da jesi, kada sam videla da me savetuješ za Slobu i da mi želiš dobro, shvatila sam da sam se istripovala. Moja greška, nikada od dečka kasnije to nisam osetila. Neka vam je sa srećom - rekla je Đoganijeva.

Foto: RTV Pink

Pročitajte još: ONA MI NIKAD NIJE BILA PRIJATELJ! Miljana OGORČENA na Lunu zbog Gavrića, pa joj poručila: VIŠE CENIM KIJU I SLOBU! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink.

D. B.

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

'