AKTUELNO

Obezbeđenje reagovalo.

Nakon porodičnog sastanka došlo je do svađe između Zlate Đurković i Branislava Radonića Brendona zbog toga što je zadrugar pripretio svojim cimerima da će im su garderobu pobacati zbog toga što mu je kozmetika nestala.

Kako su počele žestoke uvrede, MC Damiro je želeo da zaštiti cimerku, a onda se situacija otrgla kontroli. Kako ne bi došlo do neželjene situacije, obezbeđenje je bilo u pripravnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Ko mi bude dirao stvari, nastaje klanje, sve osim fizičkog kontakta. Stvari su zadnje koje smeju da se diraju - pretio je Brendon, a ove reči su iznervirale Zlatu.
Što ja tebi smetam? Što pretiš ljudima. Zamisli 50 ljudi na jednog čoveka. Purpuni gurni me. Dečko imaš bipolarni poremećaj. Maniječe, bolesniku jedan. Kome pretiš? Sve što je rekao, svaku rečenicu, od kalašture, da mi psuje familiju i zbog toga ideš na sud. Sve i svašta si mi rekao. Celu noć sam plakala - rekla je iznervirano Zlata.

Foto: TvPink Printscreen

Osećaš se ugroženo u mom prisustvu. Ti si došla kao neka pevačica u 40 godina da budeš popularna. Kakvo ti je to ponašanje, kakvo je to mafijanje - provocirao je Brendon.
Dođi purpurni, sa napumanim ustima, što ideš po gej klubovima, sa plavim perikama. Pi*ko raspala. Ti imaš problem sa svojim egom.Ti si biseksua*ac! Imaš bipolarni poremećaj. Ti si za kliniku, za lečenje si - vikala je Zlata.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: VANREDNO UPALA KOD ZADRUGARA! Goca URALALA NA SAV GLAS zbog NEREDA koji je zatekla u Beloj kući: UŠLI STE U HAJAT, A NE U ŠTALU! (VIDEO)

Zlati je veoma teško pao ova svađa, pa je čak i zaplakala, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Kako je izgledala ova rasprava pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Zadruga 2

'