AKTUELNO

Haos nastao zbog čišćenja!

Lunu Đogani danas popodne iznerviralo je ponašanje Tome Panića, zbog čega je došlo do velike svađe između njih i teških reči, a u sve se umešao i Lunin brat, Adam Đogani. Takođe, Luna ostim što je vikala na Tomu, u nekoliko navrata ga je i gurnula.

Foto: RTV Pink

Kako se ponašaš? Ko si ti? Šta si se ti istripovao da si neki veliki zadrugar? Da si Lepi Mića? Ja sam rekla da prođeš ovuda, jer brišem, a ti si namerno prošao i isprljao nešto što ja čistim sat vremena - vikala je Luna na Tomu.
Zašto skačeš na mene već 20 dana? Ti se na mene dereš preko 20 dana! Nazivaš me debilom, klošarom, ološom, idiotom i ostalim glupostima! Ja tebe nisam ponizio! Krivo ti je što nema Zadruge 1, ovo je Zadruga 2! - pričao je Toma.

Foto: RTV Pink

U nastavku svoje svađe Toma i Luna dotakli su se i njene velike ljubavi iz prve sezone rijaliti programa "Zadruga", Slobodana Radanovića, a tom prilikom Toma je poručio Luni da ide kod ovog nekadašnjeg ukućanina.

Ko si ti? Ja sam Luna Đogani! - nastavila je Luna.

Foto: RTV Pink

Ja sam Toma Panić! - odgovorio je zadrugar.
Ti si k*rac! - rekla je Đoganijeva.
Ja se na tvoj nivo neću spuštati! Za mene si ti Luna Đogani iz prve Zadruge, Slobina bivša devojka! Ti si mene ogovarala po ćoškovima! Nazivala si me p*derom! Mene je Sloba ispoštovao, zato te i poštujem! Ne zbog tebe - izjavio je Toma.

Foto: RTV Pink

Jesu to tvoje rečenice ili onog na čije si nastupe išao! - govorila je Luna Tomi o Slobi.

Na kraju se Toma izvinjavao Luni govoreći joj kako ne želi da je ponižava, a Luna je nastavila da govori kako Panić želi da bude novi Lepi Mića.

Foto: RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Tomislav Panić

'