AKTUELNO

Ovo je morala da podeli sa svima.

Popularna pevačica Seka Aleksić ima armiju fanova koji su uz nju bili, kako u najtežim trenucima, tako i u onim najlepšim. Seka često ističe koliko podršku ima od obožavatelja, a jedna poruka ju je posebno oduševila.

PROČITAJTE JOŠ: NE VOLI DA BUDE SAMO ŽENA FUDBALERA! Slavica Ćukteraš pobesnela, pa poručila: Ja sam postojala i pre Vlade!

Naime, pevačica je na društvenoj mreži Instagram sa svojim pratiocima podelila reči koje je dobila od obožavateljke, a koje će sasvim sigurno pamtiti celog života.

- Uzor! Reč za osobu kao što si ti, reč koja najbolje opisuje ovakvu osobu! Ne persiram, ne zbog toga jer nemam poštovanja, imam, ogromno, ali uzor je deo mene! Deo mene si! Svašta sam prošla u svom ''tek početom'' životu, ali optimizam u tebi, tvoje objave, ti, dobrota, ljubav, sve, daje mi snagu za dalje, snagu da prevaziđem sve ovo loše! Beskrajna si, neprevaziđena - poruka je koju je Seka dobila od svog vernog fana, a onda istu objavila na svom profilu na Instagramu, a iskoristila je priliku i da se zahvali svojoj obožavateljki.

Autor: Pink.rs

#Seka Aleksić

#pevačica

'