AKTUELNO

Nije mogla da sakrije emocije.

Zerina Hećo i Bane Čolak postali su učesnici najgledanijeg rijalitija i u Belu kuću ušli kao par. Iako su tvrdili da njihovu ljubav ne može ništa poremetiti, prave turbulencije nastale su onog trenutka kad je ovaj ukućanin obavio poziv sa svojom majkom.

U razgovoru mu je rekla da ga Zerina ne voli, što je nju mnogo povredilo. Novinar Darko Tanasijević je iskoristio priliku da je zamoli da otkrije kako se sada oseća povodom toga, a ona je u svom izlaganju bila i te kako emotivna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Istina je da je njegova majka otvoreno rekla da ja njega ne volim i čuli ste sve šta je žena rekla, naravno da me to pogađa. Isto tako ne mislim da ja imam neke izlive emocija, pogodilo me. Ne znam šta da odgovorim. Nije mi jasno ništa, njegova majka je poslala čestitke u kojima pozdravlja i mene. Ne mogu da kažem da sam sigurna da joj se mišljenje promenilo, jer sam se uvek ovako ponašala. On zna zašto sam ja tako hladnokrvna, on zna sve o mom životu i ne moram nikome da se objašnjavam. Njoj to tako izgleda i ja... naravno da mi je teško i s obzirom na to da planiramo budućnost, ona pravi konflikte između nas u zadnje vreme. Ne može da utiče na to da mi raskinemo, nadam se da neće. Hoću da kažem da se ni sa kim nisam prepucavala ni prozivala - rekla je Zerina.

Bane je osećao potrebu da prokomentariše sve što je ona rekla, pa je morao da se obrati svima u studiju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja imam 25 godina i dobro znam ko sam. Ja znam koga volim i ne želim da prekinem sa Zerinom. Njoj je bilo teško, bila je hladnija prema meni. Moja mama je videla to i to je bilo kontra na osnovu onoga što je videla kad ju je upoznala. Ja ću se uvek boriti za Zerininu ljubav. Ona je promenila mišljenje čim je slala čestitke i pozdrave. Zerinu i mene ništa neće slomiti - rekao je Bane.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Zerina Hećo

'