AKTUELNO

Isplivali do sada nepoznati detalji iz njihove prošlosti.

Popularne pevačice Slavica Ćukteraš i Tanja Savić pre mnogo godina išle su na zajedničke koncertne turneje sa kojih su se uvek vraćale pune nezaboravnih dogodovština koje i dan danas prepričavaju, međutim, o pojedinim trenucima sve do sada javno nisu govorile.

Foto: Pink.rs

Naime, kako nam je otkrio izvor blizak pevačicama, njih dve su na početku karijere imale veliki problem sa tremom koja ih je gotovo uvek paralisala, zbog čega su se pred svaki nastup opuštale uz koju čašicu alkoholnog pića, što im je tada bilo strogo zabranjeno.

- Njihovi menadžeri nisu želeli ni da čuju za to da njih dve piju pre nastupa, a one su to uvek krišom radile i ludo se zabavljale. Tako su razbijale tremu koje nikako nisu mogle da se oslobode, a jednom prilikom im je alkohol došao glave - ostale su bez prebijene pare! Slavica i Tanja su se pretvarale da piju sok, a ustvari su cirkale sve vreme viski i koka-kolu... Menadžer je poludeo kada je shvatio šta mu rade iza leđa, pa im je te večeri oduzeo honorar, pevale su za džabe, za nauk - otkrio je izvor blizak pevačici, što je i ona potvrdila.

Foto: Ivan Vučićević/Printscreen Youtube

Jao, jeste, to je istina! To je bilo pre mnogo godina, 2005. ja mislim, pevale smo u Ćupriji. Htele smo malo da se opustimo, pa smo uzele viski sa koka-kolom, iako smo znale da nam je to zabranjeno dok radimo, pa kad su nas provalili, nismo imale kud. Ali nema veze, važno da smo se super provele, a ovoj situaciji se i Tanja i ja i dan danas često smejemo - potvrdila je Slavica.

Foto: TV Pink Printscreen

S. Ćukteraš

#Slavica Ćukteraš

#Tanja Savić

'