AKTUELNO

Zgodna pevačica uživa veliku popularnost.

Naša slavna pevačica Katarina Kaja Ostojić važi za jednu od najzgodnijih i najlepših ličnosti sa javne scene.

Nema sumnje da nju svakodnevno opsedaju udvarači, a ona podgreva mušku maštu atraktivnim fotografijama i snimcima koje objavljuje na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram

Kaja trenutno radi na svojoj novoj pesmi, a ovog puta je smislila interesantan način da promoviše ovaj singl.

Pod heštegom "šteta" obožavaoci su joj slali poruke, koje je ona rado objavila na svom storiju na Instagramu. Među ovim prepisakama bilo je i onih koje su očigledno pisali ljudi koji obožavaju njen rad ali i nju kao osobu.

Foto: Instagram

"I šteta što si prezgodnica i riba top, i šteta što ti je Bog dao da uživaš kao car... Obožavam te, neka si živa i zdrava", "Najzgodnija i najlepša devojka na svetu, uvek ćeš ostati devojka, siguran sam u to, uživao bih dajući ti komplimente, divna", "Šteta je što ovakvoj devojci danas ne može parirati nijedna druga devojka sa estrade ili glumica. Šteta je što imate takvo telo koje je stvarno vau. Svaka čast za tu figuru i taj izgled. Šteta je što više ne snimate nijedan kaver", samo su neke od poruka koje je Ostojićeva dobila.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: PIŠU MI DA VOLE MOJA STOPALA! Dea otkrila kakve poruke od udvarača dobija, ali i kako Mladen reaguje na to! (VIDEO)

Kako će Kajin suprug Džunior Džek reagovati kada vidi koliko njegova žena ima udvarača i obožavatelja ostaje da vidimo.

Foto: Instagram

R. L.

#Džunior Džek

#Kaja Ostojić

'