AKTUELNO

Najviše uživa u vremenu koje provodi sa sinom Kostom.

Dara Bubamara u emisiji "Premijera" govorila je o svojim poslovnim i privatnim obavezama, a tom prilikom istakla je da sve dnevne zadatke spaja, kao i da najviše uživa u vremenu koje provodi sa sinom Konstantinom.

Foto: RTV Pink

Pevačica je istakla i da u poslednje vreme vodi računa o svojoj ishrani, pa tako najčešće konzumira samo povrće i meso. Tokom razgovora pred premijernom kamerom, Dara je progovorila i o promeni svoje adrese stanovanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ja najviše volim Novi Sad, svakako planiramo za godinu ili dve. Kosta voli fudbal, možda ćemo ako Bog da preći u Beograd. Mi to zbog njega planiramo. On je putovao od malena. Bio je u Francuskoj, Barseloni, u Bosni, u Crnoj Gori... ali najviše voli Novi Sad i Futog kod bake - priča Dara Bubamara.

Foto: RTV Pink

Kako je izgledao razgovor pevačice Dare Bubamare sa ekipom emisije "Premijera", kao i šta je ona još rekla, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: ONA IMA OŽILJAK NA SRCU: ZLATIN MUŽ OTKRIO OD ČEGA BOLUJE ZADRUGARKA! Pre sedam godina dobila je ovaj opasan virus! (FOTO)

Autor: S. K.

#Dara Bubamara

'