AKTUELNO

Popularni voditelj večeras ulazi u najgledaniji rijaliti svih vremena.

Bivšeg zadrugara Milana Miloševića u aktuelnoj sezoni najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2" gledate kao voditelja, a večeras će ući u Belu kuću i voditi emisiju "Zadruga - Izbor potrčka".

Foto: TvPink Printscreen

Iako je imao tremu kada je prvi put ušao u Belu kuću, Milan kroz osmeh kaže da mu je bilo mnogo lakše kad se po završetku emisije ipak uputio kući.

S obzirom na to da je bio učesnik prethodne sezone "Zadruge", Milošević kaže da ponekad zaboravi da je voditelj pa krene u "zadrugarsku konverzaciju", ali da se brzo seti da nije vođa koji drži redovne porodične sastanke, već voditelj emisije i neko ko stoji ispred produkcije.

Gledam svakako da ih usmerim u njihovim izlaganjima, gledam ih kao što sam možda priželjkivao da mene posmatraju voditelji dok sam ja bio na mestu učesnika... Sa razumevanjem prvenstveno - otkriva Milan i dodaje da se trudi da uvek bude objektivan, iako među aktuelnim zadrugarima ima onih sa kojima je učestvovao u prvoj sezoni.
Objektivan sam i trudiću se da to budem konstantno, međutim situacije se menjaju iz dana u dan među učesnicima, pa se tako i mi prilagođavamo. Pratim 'Zadrugu' 24 časa i trudim se da budem onakav kakav treba da budem. Stari učesnici su moji bivši cimeri i mislim da oni odlično znaju koliko sam objektivan i pravičan u svemu - kaže voditelj.

Foto: Pink.rs

Milan smatra da je izgled "Zadruge 2", kao najluksuznijeg rijalitija, dovoljno učinio da se ova sezona podigne na najviši nivo, neviđen kod nas, ali i u svetu. Što se učesnika tiče, Milan kaže da se nekolicina njih već na samom početku izdvojila.

Postoji to nepisano pravilo je da samo desetak učesnika ispliva u startu, i tako je i sada. Postoje tempirane bombe unutra koje samo čekaju svoj momenat, ali za to je potrebno vreme. Očekujem da učesnici svojim pričama zasene prvu sezonu. Svaki period prilagođavanja je težak, ali verujem u nove zadrugare - rekao je Milošević.

Osim što je zahvaljujući "Zadruzi" stekao ogromnu popularnost, učešće mu je donelo i posao voditelja u drugoj sezoni, čime je on prezadovoljan, jer smatra da je emisija "Zadruga - Izbor potrčka" od velikog značaja za igru i da ima mnogo prostora za improvizaciju i spontanost.

Uvek pokušavam da opustim zadrugare, da bi rekli ono što ih tišti i muči, i da iznesu sve nedaće i probleme koje imaju međusobno i koliko vidim ide mi od ruke. Izbor potrčka je izuzetno važan deo igre i smatram da svi moraju te večeri da daju svoje mišljenje i sud, a posebno mi se dopada što za ovakav format žive emisije ne može da se napravi ni imaginarna košuljica jer sve ide spontano i onako kako zadrugari 'voze' - kaže voditelj.

Milana ćete gledati u emisiji "Zadruga - Izbor potrčka" večeras od 22 časa na TV Pink, kada će novi vođa Rada Vasić izabrati dva potrčka, ali i omiljenu osobu.

Foto: Pink.rs

Autor: M. Đ.

#Izbor potrčka

#Milan Milošević

#Novinar

#RTV Pink

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - Izbor potrčka

#Zadruga - RTV Pink

#rijaliti

#voditelj

'