AKTUELNO

Đoganijeva je priznala Savi da joj je Sloba neposredno pred ulazak u rijaliti poklonio krstić.

Nakon što je žurka povodom rođendana Alesandre Subotić završena, Luna Đogani se osamila u pabu gde je grcala u suzama, jer se prisetila svih trenutaka koje je proživela sa Slobom Radanovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, nju je svaki kutak Bele kuće podsećao na bivšu ljubav. Ona je šetala po pabu dodirivala svaki predmet na kome postoji trag njihove ljubavi i mazila ga rukama, ali i pogledom.

Ona je sa Savom Perovićem podelila svoju bolu koju oseća zbog nezaboravljene bivše ljubavi.

Kao da ne postojim ovde bez njega! Kao da nisam ja. Ne mogu da funkcionišem bez njega, kao da nisam ja. U svakom trenutku očekujem da se pojavio odnekud. Gade mi se svi muškarci, kad mi pričaju nešto, muka mi je od njih. Ovde sam ja doživela moju najveću u životu. Posebna, to je nešto neopisivo. Ne mogu da se pomirim sa tim da nema njega. Ne mogu ni sa kim da se uklopim, jer sam navikla da je moj Sloba tu!
Ako ima imalo mozga i oećanja, sigruno mu je teško. Ja znam da je tebi potreban razgovor sa njim - tešio je Sava.

Foto: TvPink Printscreen

Šta da mi kaže da me ne voli i da je sve prošlo za jedan dan. Zar nisam zaslužila samo jedan razgovor, jednu lepu rečenicu, za devojku sa kojom je bio. Povredio me je kao kera. Promenila sam se, postala sam ogorčena na muškarce... - pričala je Đoganijeva.
Svaki put mi je govorio: "Ako hoćeš da me ubiješ, onda me ostavi" i sad on mene ostavi.... On je Sanjala sam ga. on je meni govorio ljubavice. Pitao me je mogu li da spavam tu i ja sam mu rekla da može. Kunem ti se da sam u snu osetila njegov miris, kao da je tu i onda sam se samo probudila - pričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Naravno da je tebi ovde pet puta teže nego napolju. Uspećeš da se očeličiš! Uspećeš da razdvojiš razum i emociju, jer kod tebe trenutno emocija radi. Kod njega je proradila glava, i to je ta karika. On ima puno drugih obaveza i zato je njemu lakše... Ti ne radiš ništa loše. Samo će vreme pokazati. Pravi muškarac pati da ima nekoga kao što si ti. Biće ih. Ovo će ti biti ozbiljna lekcija da izanaliziraš ljude - pričao je Sava Luni.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MC Damiro se UDVARAO Luni: TI SI UBEDLJIVO NAJLEPŠA OVDE! (VIDEO)

Odala sam Drvetu jednu tajnu. Pre zadruge sam dobila od Slobe jedan krstić. Dao mi je taj krstić da me čuva kad on nije tu. To je moja amajlija, ona me čuva - otkrila je blogerka.

Ceo njihov razgovor pogledajte u  narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'