AKTUELNO

Optimizam je ne napušta u teškim trenucima.

Jelena Rozga je pre tri godine otvorila dušu i progovorila o podmukloj bolesti sa kojom se bori više od decenije. Pevačica je tada otkrila da je nakon odlaska iz grupe "Magazin" osetila promene na svom telu nakon čega joj je dijagnostikovan poremećaj rada štitne žlezde.

Foto: Printscreen Instagram

- Pred kraj 2006. godine osetila sam promene na svom telu. Preterano umaranje, gubitak težine ui veliki problemi sa kožom. To je bilo baš u periodu kada se moj život menja, kada sam otišla iz grupe "Magazin" i započela solo karijeru. Odlučila sam da ispitam promene sa medicinske strane, i nažalost, dijagnostifikovana mi je hipertireoza - otkrila je ona u intervjuu pre nekoliko godina.

Jelena je objasnila da se za svoje zdravlje zabrinula zbog preteranog umaranja, gubitka kilograma i problema sa kožom, a sada je opet pričala u kakvom je stanju i kako se oseća.

Foto: Instagram

- Život je lep i treba ga živeti punim plućima. Nažalost, moj zdravstveni problemi mi ponekad otežavaju dan, ali dupla Lavica u horoskopu se nikad ne predaje. I na te probleme pokušavam da gledam kao na nešto što ću rešiti i neće me ometati. Večiti sam optimista, još čuvam u sebi ono dete koje sam nekada bila i ne želim nikada to da izgubim - kazala je Jelena.

PROČITAJTE JOŠ: LENA NE VOLI KAKO SE MAMA OBLAČI: Goca Tržan sa Rašom i ćerkom u ŠOPINGU, njena naslednica sve iznenadila ovom izjavom! (FOTO)

Autor: J. R.

#Jelena Rozga

'