AKTUELNO

Nije mogla da se kontroliše.

Najintrigantnija priča ljubavnog trougla između Kristine Kockar, Lune Đogani i Slobodana Radanovića ne prestaje da bude u žiži ogromnog interesovanja, a naročito zbog mlade blogerke koja je ponovo postala učesnica u Zadruzi 2.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Odmah nakon što je napustila prvu sezonu rijalitija, ona je prekinula svaki kontakt sa svojim bivšim dečkom, a do danas ostalo je nerazjašnjeno šta se tačno među njima dogodilo. Luna je pred milionskim auditorijumom otkrila da mnogo toga zna o Slobi, a voditelj Milan Milošević joj je u emisiji ,,Pitanja gledalaca" postavio jedno pitanje: Kad ćeš progovoriti o tome šta sve znaš o Slobi?

Ne moram nikome ništa da pričam, to je moja stvar. Koliko želim da iznesem ja sam iznela, ostalo ću zadržati za sebe. Ali, imam dosta toga da kažem. Ja imam svoj stav i ne pljujem po onome što sam gradila i borila se za to. On to radi, on nema stav kad priča o tome. Ne zna da priča čovek, nije rečit po tom pitanju. Nadam se da će naučiti da se ponaša kao pravi muškarac. Ja ću pričati sve najlepše, takva sam kad volim, ali mogla sam da kažem toliko toga o tome - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi su bili vidno iznenađeni zbog njenog stava od koga nije odstupala, a šta je još rekla na ovu temu pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'