AKTUELNO

Pre nekoliko dana nastao je haos posle kupovine.

Kada su se pre nekoliko dana ukućani vratili iz kupovine, nastao je opšti haos. Tom prilikom Nadežda Biljić je govorila kako joj je neko ukrao cigarete i hranu, lupala na kapiju, a Drvo mudrosti je uspelo da je smiri.

Foto: TvPink Printscreen

Nadežda se tada posvađala sa Minom Vrbaški, ali i sa Zlatom Đurković i Suzanom Perović. O svemu je bilo reči noćas tokom pitanja gledalaca kada je publika pitala Zlatu i Suzanu Perović zašto su napale Nadeždu toga dana.

Boks je bio na kom je pisalo "Zlata", ja sam Zlati dala te cigarete. Ona ne puši. Ja sam vratila taj boks jer sam dobila boks na kom je pisalo "Suzana Perović" - pričala je Suzana, a Zlata dodala:

Foto: RTV Pink

Oni ne znaju šta mi radimo! Nadežda, ja nisam sigurna da li je ona ukrala! Ja je jesam napala! Meni te cigare nisu bile potrebne. Ja tebe ne krivim i ovoj temi ćemo staviti... Ovo je kraj! - rekla je Zlata.

Foto: RTV Pink

Ja nisam dirala taj boks, nisam uspela da priđem klupi! Ja ne volim da se kunem u svog brata, ali ako treba i to ću! Ne volim igrice u životu. Ja samo želim da se zahvalim svom ocu, majci i celoj familiji koji su me naučili da imam obraz i čast! - bio je komentar Nadežde Biljić.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Nadežda Biljić

'