AKTUELNO

Nije joj se svidelo što se Luna svađala sa Kijom.

Nakon što su pričali o Vladimiru Tomoviću i Staniji Dobrojević, Luna Đogani, Aleksandra Subotić i David Dragojević dotakli su se i pevača Slobodana Radanovića koji je u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" bio u romansi sa blogerkom.

Foto: RTV Pink

Luna je ranije sinoć istakla i da je Sloba njena najveća ljubav, kao i da još uvek nije spremna za nove emotivne veze. Takođe, blogerka je tom prilikom rekla i da ima utisak kao da se Sloba stidi nje o čemi možete čitati više klikom na ovaj link.

Foto: TvPink Printscreen

On je ispao najveće g*vno! Ti si imala ispade samo sa njom. On je ispao g*vno jer je muškarac bez stava! - rekla je Aleksandra.
On ne bi priznao na početku da mu mama nije došla! On je meni šaputao oko razvoda, ali nije smeo da ustane i kaže! On je na kraju i mene i nju zaj*bao - izjavila je Luna.

Foto: RTV Pink

Ti si više ispala j*bana strana. Ja sam bila na njenoj strani, jer to je odvratno što je ona preživela sa njim. To je on njoj napravio, a ne ti! Ti si pogrešila samo što si je napadala. On je trebao da reši to sa tobom i njom - dodala je Subotićeva.

Celu situaciju koja se dogodila možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'