AKTUELNO

Sastanci nisu oglasna tabla, od danas ukućani svoje želje, čestitke i reklame mogu govoriti samo kod statue Džastina Bibera od 19 sati, u suprotnom slede debele kazne.

Veliki šef danas je poslao veoma važno pismo zadrugarima, koje se odnosilo na njihove pozdrave i želje koje su postale veoma učestale tokom sastanaka. Od danas, ukućanima je kod statue Džastina Bibera obezbeđeno mesto na kom će od 19 časova govoriti sve ono što im je na duši kada je reč o željama, pozdravima i reklamama.

Foto: RTV Pink

Ukoliko neko bude reklamirao bilo koga tokom sastanka, to će biti naplaćeno po zvaničnom cenovniku marketinga RTV Pink, a u pismo je bilo i reči o zadrugarima koji tokom sastanaka kuvaju, šetaju i leže.

Zadrugari, s obzirom na to da su sastani postali oglasna tabla i da nekoliko vas čeka bilo kakvo pismo i razlog da se okupite za stolom, kako bi reklamirali i pozdravljali, doneli smo sledeću odluku. Svakoga dana u 19 časova u dvorištu pored Džastina Bibera, biće stepenište koje će služiti za poruke za spoljni svet, sve što želite da reklamirate možete činiti to samo na tom mestu - pisalo je u prvo delu pisma:

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Svako ko nakon ovog pisma bude reklamirao bilo šta ili bilo koga za vreme sastanka, biće mu naplaćena reklama po zvaničnom cenovniku marketinga televizije Pink! Osim toga, ko bude naručivao bilo šta i pozdravlja bilo koga za stolom u toku sastanka, biće kažnjavati nedeljnim honorarom. Još jednom vas podsećamo da u toku čitanja pisma i sastanaka zadrugari koji odluče da jedu, šetaju, kuvaju i slično, mogu biti kažnjeni individualno, ali zbog njih moće biti kažnjen i ceo kolektiv - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Ukućani su se složili sa onim što je pisalo u pismu, a Miljana Kulić rekla je da će se vrlo rado obraćati svima svakoga dana u 19 časova. Ovu diskusiju prekinulo je novo pismo Velikog šefa koji je stanare obavestio da je otvorena zalagaonica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'