AKTUELNO

Kralj narodne muzike nagrađuje vernu publiku koncertom u beogradskoj Areni!

Šaban Šaulic, koga mnogi smatraju nekrunisanim kraljem narodne muzike, povodom više nego usprešne karijere duge 50 godina sprema koncert koji će publiku ostaviti bez daha. Pripreme se privode kraju i 6. oktobra verna publika može da očekuje pravi spektakl.

Mi se vredno spremamo da vam u subotu u Areni priredimo muzički spektakl za pamćenje... Jeste li vi spremni? - pitao je Šaban svoju publiku u okviru objave na Instagramu.

Šaban sa vrsnim muzicarima neumorno uvežbava najveće hitove, pa će publika tako imati prilike da uživa u pesmama kao što su "S namerom dođoh u veliki grad", "Tebe da zaboravim", "Gordana", "Kako si majko, kako si oče" i mnogim drugim.  Prema brojnim komentarima, koje ostavljaju po društvenim mrežama, fanovi jedva čekaju da čuju prve taktove.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: NIJE VEROVAO DA ĆE DA UMRE! Udovica Tome Zdravkovića RASPLAKALA SVE: Otkrila šta joj je pevač pričao samo nekoliko dana pre smrti (VIDEO)

Šaban ne bi bio profesionalac kada ne bi mislio na sve. Naime, oni koji ne budu mogli da budu u Areni u subotu, moći će da koncert prate preko sajta www.sabansauliclive.com. Čime će još da nagradi verne fanove ostaje nam da vidimo 6. oktobra u Areni.

Autor: N.P.

#koncert

#pevač

#Šaban Šaulić

'