AKTUELNO

Njen menadžer za portal Pink.rs otkrio je sve detalje!

Pevačica i glumica Marija Jovanović jedna je od učesnica najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, a i šire - "Zadruge". Ona je privukla pažnju gledalaca zbog svog odnosa sa Borom Santanom, a upravo on je napravio Mariji veliki problem!

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, nakon jedne svađe Bora je otkrio milionskom auditorijumu da zna da je Marija bila u zatvoru, zbog čega je njoj bilo veoma neprijatno. Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa njenim menadžerom Aleksandrom Šekularcem, koji nam je otkrio šta se zapravo desilo i koji je razlog zbog kog je ona završila u zatvoru:

To se desilo u Hrvatskoj, u Zagrebu. Izbila je tuča u prodavnici, Marija se posvađala sa prodavačicom koja nije želela da joj donese neke stvari da proba i onda je tu krenulo vređanje, mislim čak i na nacionalnoj osnovi. Naravno, na tome nije moglo da se zaustavi, već su se one i potukle, polupale ceo butik, pa je došla policija i uhapsila Mariju. S obzirom na to da je Marija iz republike Srpske, tu je bilo peripetija oko njenog puštanja, pa je ona ostala u zatvoru dvadesetak dana - ispričao nam je Aleksandar.

Foto: Pink.rs

Sada kada je sve na otvorenom, Bora neće imati razloga da ucenjuje Mariju, a kako će se njihov odnos razvijati ostaje nam da vidimo.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: N. Vujčić

#Marija Jovanović

#Rijaliti Zadruga

'