AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Gordana Džehverović, učesnica prethodne sezone rijalitja "Zadruga", svojim boravkom i požrtvovanošću u Beloj kući svima je poslužila kao primer kako se vodi jedno domaćinstvo. Upravo zbog toga, njoj je u ovoj sezoni dodeljena uloga da zavede red među zadrugarima čiji je zadatak da vode brigu o velelepnom imanju.

Kako Goca ulazi jednom nedeljno u impresivni grad nadomak Beograda, ekipa portala Pink.rs je stupila sa njom u kontakt i saznala kako joj se dopada, ali i kako se snalazi u ovoj ulozi.

Foto: RTV Pink

Ja sam strašno prilagodljiva. Odlično mi stoji uloga da naređujem, pošto uvek pitam "Šta je ovo ovde, šta je ovo onde?!". Takva sam. A i vredna sam, nije samo da zapovedam, volim i da radim. Uklopila sam se. Baš sam gledala snimak i sama sebi se smejem. Čini mi se da sam strah i trepet za sve njih. Gledaju me sa strahopoštovanjem, ali mora to tako, jer inače ništa ne bi radili i sve bi zapustili. Nisam zadovoljna ni kako ove starije zadrugarke vode računa, trebalo bi ipak malo da podviknu da se krene, ali mrka kapa. Videćemo kako će biti nadalje, ipak je ovo samo prvi mesec - objasnila je Goca i dodala da joj se jako dopada sadašnji ambijent i celokupan projekat "Zadruge 2".

Foto: Printscreen Youtube

Spoljni deo zgrade, dvorište, ono jezero stvarno izgleda prelepo. Baš je interesantno što kada gledaš na sve ono kao da si na moru, na odmoru. Nesvakidašnje. Zadrugarima je tamo sve ono gledati pravi raj za oči, samo još da rade - rekla je kroz smeh Goca.

Kako ima priliku da razmeni po koju reči sa stanarima Bele kuće, Gocu smo upitali kako joj se čine zadrugari, ali i ko od njih ima najbolje vladanje.

Najviše mi se dopada Vladino ponašanje. Pravičan je, nije pokvaren, zna lepo da komunicira, da se raspravlja, da izdominira. Prava je muškarčina prema Staniji, ako ga do sada nije imala evo ga pravi. Lazar mi je takođe simpatičan, dobar dečko, nije tako dominantan kao Vlada, ali je dobar. Bokun mi je simpatičan. Što se tiče starih zadrugara, svi su mi isti. Zorica je ista, Mića takođe, dopada mi se kao rijaliti igrač, on je taj koji drži taj tempo, izdominira u svakoj situaciji. Miljana i njena mama u sklopu to mi se nikako ne dopada, mada svako ima svoju ulogu prema karakteru i temperamentu - ispričala je Gordana u intervjuu za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: ZAVRNUO JOJ MAJICU, PA POČEO DA JE ČEŠKA! Stanija i Vlada se MAKSIMALNO OPUSTILI, a onda su URADILI OVO! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Goca Džehverović

#Zadruga 2

'