AKTUELNO

Niko nije ostao imun.

Darija Stević večeras je pričala o svojoj sestri koja je preminula u toku trudnoće, a sve se dogodilo 16. oktobra pre četiri godine, zbog čega je ova ukućanka istakla da je veoma emotivna kako se bliži taj datum.

Foto: RTV Pink

32 godine je imala. Od karcinoma je umrla, bila je trudna... Znali smo da nema tu mnogo izbora. Nosila je blizance. To je bilo u četvrtom mesecu. Jedan blizanac je preminuo, drugi je živeo devet minuta i izdahnuo je. Ostale su mi samo lepe uspomene, svoje sestriće nisam dočekala - govorila je Darija.

Foto: RTV Pink

Ova ukućanka je rekla da je pre četiri godine u ovo vreme imala poslednju šetnju sa svojom sestrom po ulicama Beča i da su tada videle u radnji prsten koji je Darija obećala sestri da će joj pokloniti za rođendan.

Kada sam se vratila u Srbiju, organizovala sam dostavu da to stigne do nje u bolnicu. Poslala sam joj poklon, njoj je to stiglo 15. oktobra. Ona me je tagovala na Fejsbuku, videla sam da se podigla i ja sam... Međutim, taj prsten je otišao sa njom. Ja želim da poručim svima da se smanji tenzija i da se ne spominju porodice, jer ne znate ko kakav krst nosi. Ja se sada tresem - izjavila je Darija.

Foto: RTV Pink

Marija Kulić tražila je da izađe sa sastanka, jer joj je bilo veoma teško da sluša tužnu emotivnu priču svoje cimerke. Takođe, rasplakala se i Olja Bajrami koja se takođe borila sa opakom bolesti, ali i voditelj Milan Milošević nije ostao imun na priču ove zadrugarke.

Foto: RTV Pink

Ja moram da se izvinim gledaocima, ja nisam mogao da ostanem imun na ovu priču. Jednostavno ljudi smo - rekao je Milan.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Darija Stević

'