AKTUELNO

Na njegove reči nije mogla da ostane nema.

Kristijan Golubović kojeg je aktuelna učesnica "Zadruge" Stanija Dobrojević upoznala na "Farmi", oglasio se prethodne noći iz zatvora, odakle se obratio pojedinim stanarima velelepnog zdanja u Šimanovcima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Osim za nju, on je imao šta da kaže i za njenog dečka Vladimira Tomovića, koji je juče izbačen zbog napada na Aleksandru Subotić, ali i za bivše cimere iz Lisovića, Zoricu Marković i Lepog Miću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kristijanu se nije dopalo što Stanija proča o njemu u lošem kontekstu, pa je obećao haos ukoliko bude u mogućnosti da uđe u "Zadrugu 2".

Foto: TvPink Printscreen

Sada se na njenom Instagramu u okviru storija pojavila reakcija osobe bliske Staniji koja je ispisala reči upućene kristijanu citirajući Ivu Andrića.

PROČITAJTE JOŠ: Nadežda PRIZNALA Damiru kako se oseća povodom BOLESTI NJENOG BRATA: Nisam im rekla koliko to meni teško pada (VIDEO)

Foto: Instagram

- Nakon obraćanja Kristijana Golubovića reči su suvišne i zato ćemo citirati našeg velikana: "Nikada ne možeš biti toliko glup koliko ja mogu biti gluv. Nikada ne možeš da budeš toliko alav, koliko ja mogu da dam. Nikada ne možeš da srušiš koliko ja mogu iznova da sagradim. I nikada ali baš nikada ne možeš da budeš toliko zao, koliko ja mogu da budem dobar" - piše u obraćanju javnosti.

Autor: V. T.

#Kristijan Golubović

#Stanija Dobrojević

'