AKTUELNO

Ne podržava njeno ponašanje.

Svađa koja se dogodila između Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića i Vladimira Tomovića se neprestano prepričava u Beloj kući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, Vladu je Aleksandra isprovocirala do te mere, da je fizički nasrnuo na nju, nakon čega je diskvalifikovan, a Zorica Marković je sa Rebekom Popović i Snežanom Ilić sumirala utiske i ispričala sve ono što je videla.

Ja sedim i gledam, završena je priča, ona krene namerno da šutira čoveka. Ja sam sedela i videla sam, nije on prvi gurnuo nikoga. Ona kada ga je gurnula, oni su se sručili. A tek tamo, žena je čoveku opalila šamarčinu. I na kraju ona kaže da je sve montaža. Pa ko si ti bre, gusko jedna. Pale su teške reči sa obe strane. Ja sam tu ispala kriva, kad je ona počela da histeriše, ja je više neću udostojiti ni pogleda. Sa takvom boranijom neću da pričam. Ja sam rekla da nije trebala da ide tamo. Ona gura svesno čoveka da se biju. Ja bih isto postupila kao Vladimir, dobro je on još trpeo - pričala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Rebeka i Snežana su bile saglasne sa svime što je pevačica rekla. Markovićeva je potom spomenula i Vladinu devojku, Staniju Dobrojević koju je veoma potresao Tomovićev odlazak.

I Stanija je namazana. Rekla sam joj da ne ide uz Vladimira i njemu diže ego, da kaže da su svi drugi muškarci pi*ke i miševi - pričala je Markovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Stanija BRANILA Kiju pred svima, a onda su Kulićke SKOČILE NA Lunu: UNIŠTILA SI ŽIVOT TOJ ŽENI, LJUBOMORNA SI NA NJENU SENKU! (VIDEO)

Ceo njihov razgovor pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'