AKTUELNO

Nakon dve pesme koje su postale veliki hitovi, pevačica je rešila da u istom stilu zakorači i u narednu 2017. godinu.

Za folk pevačicu Aleksandru Prijović 2016. godina bila je i te kako uspešna - osim što je, usled velikog pritiska, uspela da održi emotivnu vezu sa Filipom Živojinovićem, pevačica je objavila singlove "Totalna anestezija" i "Senke", koji su postigli veliku popularnost. Iako uživa u svojih "pet minuta slave", Prijovićeva ne miruje, već sprema novo iznenađenje za publiku koju će obradovati već početkom iduće godine.

Foto: Pink.rs

Posle dve veoma uspešne pesme, Prijovićeva je imala želju da ukrsti glas sa svojim starijim kolegom, čije pesme obožava. Želja joj se ispunila, pa će vrlo brzo svi oni koji vole popularnu folk muziku moći da uživaju u duetskoj pesmi Prijovićeve i Aca Pejovića.

Foto: undefined

Pevačica se sa njim fotografisala na Zlatiboru, gde su dogovor o saradnji sklopili uz crveno vino, nakon kojeg su rešili da sa svima podele lepe vesti.

Na moju veliku čast i zadovoljstvo uskoro vam spremamo jedno veliko iznenađenje - jedan od mojih omiljenih pevača Aco Pejović i ja - napisala je Prijovićeva, što je oduševilo njene fanove.

Svi već s nestrpljenjem iščekuju premijeru njihove zajedničke pesme koja će, prema prvim reakcijama, postići odličan uspeh.

Autor: D. Tanasijević

#Aco Pejović

#Aleksandra Prijović

#pevač

#pevačica

'