AKTUELNO

Nije joj lako!

Najveća balkanska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od retkih pevačica koja može da se pohvali 30 godina dugom i više nego uspešnom karijerom u koju je utkala mnogo truda, rada i emocija.

Foto: Pink.rs

Za portal Pink.rs pevačica je iskreno progovorila o svojim mlađim kolegama, duetskim pesmama ali i radu na novom albumu i koje joj probleme on stvara.

Ja ne nameravam još da idem u penziju (smeh) - rekla je Ceca na pitanje koga vidi kao svoju naslednicu a da to nije njena ćerka i dodala - Ima toliko mladih i talentovanih pevača da ja ne mogu da se opredelim u ovom momentu. Ta deca toliko rade na sebi i trude se i grizu i zdravo su ambiciozna što se meni jako dopada jer bez rada i bez truda ne možeš napraviti ništa u životu. A i poznata sam po tome da volim da podržim mlade i nemam problem sa tim. Ne bih nikad da izdvajam, ali više puta sam znala da pohvalim te mlade kad ih upoznam i čujem uživo, tako da to neka bude odgovor - rekla nam je Ceca.

Foto: Pink.rs

Na pitanje sa kim bi volela da snimi duet, a da to do sada nije uradila, Cecin odgovor nas je malo iznenadio:

Ni sa kim! Ja sam snimala uglavnom duete sa ljudima sa kojima se privatno družim. Ne znam, o tom potom, ako se desi neka pesma, videćemo. Nisam neko ko planira neku dalju budućnost, više sam na one kraće staze - kroz smeh kaže pevačica.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: EMOCIJE SU PROBILE PLAFON: Slavica Ćukteraš održala PRVI NASTUP posle pauze, klub je bio MALI DA PRIMI SVE koji su želeli da je čuju! (FOTO)

Na kraju, ona nam je otkrila da vredno radi na albumu, ali da ima veliki problem kada je on u pitanju:

Radim na albumu, prikupljam materijal, ja ne obećavam nešto što ne mogu da ispunim. Iskrena da budem, imam veliki problem, kriza je u autorstvu, čekam da se pojavi nešto što će pomeriti stvari a da opet ostanem dosledna svom stilu. I Marina se sad povratila i radi intenzivno, pa tako udruženim snagama smo jače - zaključila je Ceca.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Intervju

#Svetlana Ceca Ražnatović

'