AKTUELNO

Ovo je definitivno kraj njihove veze.

Miljana Arsić i Jovica Putniković su pre nekoliko dana okončali svoju vezu, a fitnes trener je tokom večerašnje emisije priznao da osećanja prema njoj nisu prestala.

Voditelj Milan Milošević  upitao je Jovicu da li se njemu neko sviđa, s obzirom na to da je tokom prethodne večeri napisao kamenčićima na travi da se izvinjava bivšoj devojci i poručio joj da je voli.

To je devojka sa kojom sam bio tri godine. Mnogo smo se poštovali. Izvinjavam joj se ne samo za stvari koje su se dešavale ovde već i za one koje su se dešavale unazad tri godine - objasnio je Putniković.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je bila uvređena zbog onoga što je čula, pa je bez pardona prokomentarisala šta misli o svom bivšem dečku.

Ja sam rekla da je to sramota i za njega i za mene. Devojka je sada pred udajom, ne znam zašto to spominje. Do juče je bio sa mnom, a sada pljuje po meni, jer spominje devojku sa kojom je bio pre tri godine Mislim da je nepoštovanje mene što on spominje bivšu devojku, a pored njega spava devojka. Zato mene drugi ljudi prozivaju da sam glupa - rekla je ljutito Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja toj devojci nisam javio da ću ući ovde. Imao sam potrebu da to napišem to i izvinim se - dodao je Jovica.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRAVI OD SEBE KLOŠARA! Olja priznala da je kivna na Jovicu: On me je posvađao sa Stanijom, a ja sam ispala najgora! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jovica Putniković

#Miljana Arsić

'