AKTUELNO

Seka Aleksić je u specijalnom, novogodišnjem izdanju emisije "Premijera" sumirala 2016. godinu, njenu najuspešniju godinu do sada.

Muzička zvezda Seka Aleksić pamtiće 2016. godinu kao najsrećniju do sada, a u emisiji "Premijera - Novogodišnji specijal" sumirala je sve najvažnije i najsrećnije trenutke koji su joj se desili u još uvek aktuelnoj godini.

Foto: Printscreen

Iskreni razgovor sa voditeljkom Tijanom Pricom započela je svojim generalnim utiskom o godini koja je na izmaku, ali i emotivnim izjavama koje će raznežiti sve majke.

Foto: Printscreen

Ovo je zaista bila moja godina. Osećam se srećno i ispunjeno, ja sam najsrećnija mama na svetu... Pozitivnu energiju i ljubav koja vlada u mom domu svi osećaju - izjavila je presrećna Seka za specijalno novogodišnje izdanje "Premijere".

Pevačica se u septembru, još uvek aktuelne godine, konačno ostvarila u ulozi majke, a prinovu je godinama unazad priželjkivala, pa ne treba da čudi što joj rođenje sina Jakova predstavlja najznačajniji događaj u godini, ali i životu.

Foto: Printscreen

- Ono što mi je bilo najvažnije u 2016. godini jeste to što sam se ostvarila u ulozi majke, to je za mene najsrećniji događaj u životu - istakla je Seka, koja nije mogla da zanemari album "Crveni ruž" koji je iznedrio brojne hitove, ali i singl "Crnooka", za koji je na proleće snimila visokobudžetni spot u Kotoru.

Aleksićeva se tokom razgovora prisetila neviđenog interesovanja javnosti i reakcija njenih najbližih kada su svi saznali da je, nakon nekoliko godina duge borbe da se ostvari i ulozi majke, konačno ostala u drugom stanju.

Foto: Printscreen

- To je bio opšti haos! Ja nisam imala ni razlog, ni nameru da to krijem, to je najlepša vest koja je mogla da mi se desi, pa se sve brzo pročulo. Tada sam shvatila koliko je ljudi koji me iskreno vole, do tada nisam baš bila svesna toga. Bila sam iznenađena ljudima koji možda ne slušaju moju muziku, ali su mi želeli sreću. Ja sam u njima videla iskrenost i ljubav... Počastvovana sam i srećna - iskrena je bila Seka.

Ostatak premijernog intervjua sa muzičkom zvezdom pogledajte u nastavku:

Autor: D. Tanasijević

#Jakov

#Premijera

#Seka Aleksić

#pevačica

'