AKTUELNO

Nekada su radile na selu, a sada će biti voditeljke najgledanijeg šou programa.

Gledaoci ih dugo nisu videli zajedno na TV ekranima, ali u novoj sezoni Pinkovih zvezdica ponovo će postati omiljeni ženski voditlejski par. Marijana Mićić i Ana Mihajlovski nisu krile uzbuđenje u emisiji "Amidži šou", gde su otkrile da nas u novoj sezonu očekuju i neka iznenađenja.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam stvarno srećna što ćemo raditi zajedno jer ovo je naš mali jubilej, peta sezona, radujem se što je koncept drugačiji i što ćemo videti najbolje od najboljih, 36 njih će se pojaviti. Naravno, radujem se što se Ana uopšte vratila da nešto radi zato što volim da je gledam na televiziji šta god da radi. Neki noviteti nas očekuju u žiriju - rekla je Marijana.

Ana MIhajlovski ne pojavljuje se toliko često u medijima, ali smatra da su Pinkove zvezdice pravi format zabave u kome može da se iskaže.

Postoji neki sistem po kome ja radim na 2-3 godine i na toliko vremena dolaze projekti koji su meni zabavni. MI ćemo se jako dobro zabavljati. Novitete ne smemo da otkrivamo - izjavila je ona.

Foto: TvPink Printscreen

POGLEDAJTE JOŠ: NEMA POTREBE VIŠE TO DA KRIJEM: Teodora Džehverović otkrila u kakvom je ZAISTA odnosu sa Anđelom (FOTO)

Ana i Marijana su simpatije gledalaca osvojile pre četrnaest godina u rijalitiju "Jednostavan život" gde su kao gradske devojke odgovarale na izazove seoskog života.

S.S.

#Ana Mihajlovski

#Marijana Mićić

'