AKTUELNO

Stala je u odbranu svog brata.

Tokom ove noći zadrugarima su puštani snimci nastali proteklih nekolio dana. Među njima, našao se jedan na kom Luna Đogani, Aleksandra Subotić i Savo Perović ogovaraju Marijanu Zonjić.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je Marijana pogledala klip, odmah se obratila Luni, ali i Savu.

Savo, hvala ti, ti si pokazao kakav su prijatelj. A ovi su pokazali koliko sam im nebitna, kao što kaže Luna. Ona prva priča o meni - bila je ljuta Zonjićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Nebitna si devojko, dobila si 2.000 zbog mog duksa, zahvali se Anabeli. Koliko si jeftina. Mučenice, skini tu prljavu kosu sa glave - odbrusila joj je Luna.

Podsetimo, Marijana je danas u zalagaonici dala duks koji joj je poklonila Đoganijeva, što je blogerku veoma naljutilo.

Foto: TvPink Printscreen

Vidi, vredi samo 2.000. Ti da mi kažeš, ešerihijo, ćuti. Ja tebe ne pominjem, ne zanimaš me. Hvala ti, Savo. Sram da vam uđe i nikad da vam ne izađe - rekla je Zonjićeva.
Glupo je da je ovaj dečko koji je bio sa njom ovde, u jednom trenutku u pomoć zove svoju sestru. Cela kuća skoči odjednom na nju. Devojka je dva dana provela u krevetu, nije znala šta da radi sa sobom - umešala se Rebeka Popović, koja je stala na plavušinu stranu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MARIJA I LUNA ZARATILE NA KRV I NOŽ, Kulićeva otkrila blogerkinu bolnu priču: Pričala mi je da joj je cela porodica zavijena u crno! (VIDEO)

Dok je Marijana govorila, Luna je glumila da plače, što je Zonjićevu posebno iznerviralo, te joj je poručila:

Plači, ešerihijo mala. Klošarko mala. Toliko o tome koliko sam ja nebitna!

Kompletnu svađu ove dve zadrugarke pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Luna Đogani

#Marijana Zonjić

'