AKTUELNO

Odluka je pala!

Ono što niko od zadrugara nije mogao ni da pretpostavi to je da će neko od njih večeras napustiti velelepno imanje u Šimanovcima. Voditelju Ognjenu Nestoroviću je proročica saopštila da će dva zadrugara napustiti Belu kuću, a onda je on otišao kod ukućana sa važnim informacijama.

Foto: RTV Pink

Večeras će vam se prvi put obratiti osoba ispred ''Zadruge'' koju do sada nikada niste čuli. Ona će saopštiti nimalo lepu vest. Većeras će biti suza, biće dramaturgije, ali ovo je veče velikih iznenađenja - rekao je zadrugarima Ognjen Nestorović.

Foto: RTV Pink

Nakon što je Ognjen ovo izgovorio, voditelj se zajedno sa ukućanima uputio kod proročice koja je stanarima najgledanijeg rijaliti programa u ovom delu Evrope saopštila ono što je ranije večeras rekla Nestoroviću.

Foto: RTV Pink

Zadrugari, večeras neko mora napustiti Zadrugu. Ognjene, na tebi je da saopštiš ko će to biti - rekla je proročica.

Voditelj je ukućanima zatim rekao kako su večeras jedino sigurni ovonedeljni vođa i potrčci. Nakon svega, došao je red da neko od stanara napusti "Zadrugu 2" s obzirom na to da je napravljen prvi presek.

Foto: RTV Pink

Prvi presek za nekoga od vas nije dobar. Ostaju da stoje Olja i Darija. Publika smatra da je nekome od vas dve došao kraj kada je reč o učešću. Dve dame večeras na megdanu za borbu. Ime osobe koja će sesti i nastaviti učešće u hiper-rijalitiju Zadruga... Darija! - rekao je Ognjen.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

PROČITAJTE JOŠ: PROROČICA SAOPŠTILA VODITELJU ONO ŠTO NIKO NIJE ZNAO! Evo koliko će učesnika večeras napustiti ZADRUGU! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autori: S. K. / D. B.

#Zadruga 2

'