AKTUELNO

Bivši ljubavnici se posvađali na krv i nož.

Tokom večeri došlo je do žestoke svađe između Nadežde Biljić i Mikija Đuričića kada je pčelar video da Pinkova zvezda priča sa njegovom sadašnjom simptatijom Rebekom Popović o njihovoj vezi.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovoga je novinar najbržeg portala u Srbiji, portala Pink.rs Darko Tanasijević upitao Mikija da objasni celom auditorijumu šta je to zbog čega su njih dvoje ušli u raspravu.

Meni prija njeno (Rebekino) prisustvo. Postoji velika mogućnost da ću se zaljubiti. Čula je ona da sam ja nju zvao "šabankom", ja sam sve žene koje mi se sviđaju tako zvao. Kaže ona da sam i nju zvao tako. Ja ne želim da pričam o njoj, mi smo ispričana priča... Ja Nadeždu ovde ne primećujem - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je Miki ovo pričao, Nadežda se pravdala Rebeki da nije imala nameru da novinarki nametne svoj stav i iznela svoje mišljenje povodom ovoga.

Foto: TvPink Printscreen

Ja njemu ne želim ništa dobro u životu. Da je jedan ološ i go*no od čoveka koji ništa nije lepo zaslužio sa moje strane. On ništa u životu neće uraditi, uvek sve s*ebe. Kajem se što je bila sa njim. Najgori neprijatelj ne bi uradio to što je on meni uradio. On je mene prodao kao čoveka. Neka ponovo budem predmet ismevanja i sprdanja, sve ide na njegov obraz i čast. Ispao je takav kakav je ispao. Ja sam sa devojkom pričala, nisam imala nameru da im pokvarim odnos - pravdala je Biljićeva.

Pročitajte još: PAO JE SA MOSTA, NISAM MOGLA DA MU POMOGNEM: Luna Đogani do detalja opisala kako je sanjala Slobu, svi je slušali u neverici! (VIDEO)

Nadežda je takođe, iznela informaciju da je kivna na Mikija zbog toga što se van rijaltija pomirio sa bivšom devojkom, a kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prilozima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'