AKTUELNO

Očekuje se da će Bogoljub sleteti na aerodrom "Nikola Tesla" oko 13 časova, gde će ga dočekati članovi njegove porodice, prijatelji, ali i brojni predstavnici medija.

Srpski biznismen Bogoljub Karić vraća se danas u Srbiju posle 12 godina izgnanstva, koje je proveo u Moskvi.

On će u Beograd stići privatnim avionom, a da je Bogoljub krenuo iz ruske prestonice, objavio je njegov bratanac Bojan Karić.

Bojan je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju iz privatnog aviona u kom je sa ocem, stricem i ostalim članovima porodice Karić.

Polećemo za Srbiju - napisao je Bojan uz fotografiju.

Očekuje se da će Bogoljub sleteti na aerodrom "Nikola Tesla" oko 13 časova, gde će ga dočekati članovi njegove porodice, prijatelji, ali i predstavnici medija.

Karić u Srbiju dolazi kako bi prisustvovao svadbi ćerke Danice Karić, koja će sutra, 31. decembra, izgovoriti sudbonosno "da" svom izabraniku Nikoli Stoilkoviću.

Kako je već najavila, najveća balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, prisustvovaće ovom venčanju, ali neće pevati, već će biti samo gost na slavlju.

Podsetimo, Specijalni sud u Beogradu ukinio je rešenje o pritvoru i naložio je povlačenje poternice koja je pre 11 godina raspisana za Bogoljubom Karićem, pošto je tužilaštvo za organizovani kriminal obustavilo istrage vođenje protiv njega.

Autor: M. Đurović

#Beograd

#Bogoljub Karić

#Danica Karić

#Moskva

#ćerka

'