AKTUELNO

Publika je presudila.

Tokom prethodne večeri održane su nominacije u Beloj kući, kada je najveći broj glasova od strane ukućana pokupio Bane Čolak, a od milionski auditorijum je najmanje podrške dao Mariji Jovanović.

Voditelj Ognjen Amidžić je okupio zadrugare na ostrvu kako bi nominovni zadrugari odigrali igru koja će odlučiti kome od njih dvoje će biti duplirani glasovi.

Uzećete posudu u ruke. Loptica mora da udari o ovaj stočić i da ostane na drugom gde stoji kutija za jaja - objasnio je Ognjen.

Foto: TvPink Printscreen

Svi zadrugari su navijali naizmenično i za jedno i za drugo, a kao pobednik ove igre izašao je Bane sa rezultatom 3:2 i njemu će se duplirati glasovi.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević je saopštila Ognjenu koliki je procenat glasova i ko će od njih dvoje morati da napusti rijalitI. Amidžić je preneo zadrugarima da je 78 procenata glasova publike imao Bane, a da sa 22 procenta Marija Jovanović napušta ovo velelepno imanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se sa svim zadrugarima pozdravila, a Bori Santani je bilo pomalo žao što je baš ona napustila Belu kuću.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Staniji ZAKAZANA OPERACIJA! Ovo su NOVI DETALJI o njenom zdravstvenom stanju (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'