AKTUELNO

Ponašala se u skladu sa profesijom.

"Zadrugu 2" je večeras napustila Marija Jovanović. Ona se nakon izlaska iz Bele kuće uputila u studio, gde su je sačekale voditeljka Dušica Jakovljević i majka Dušanka, kojoj je odmah poletela u zagrljaj jedva zadržavajući suze.

Prva tema o kojoj je govorila bila je ona koja je sve najviše zanimala - njena veza sa Borom Santanom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam glumica ponašala sam se u skladu sa profesijom, pa ukućani nisu znali kada se pretvaram. Zato su me svi optužili da lažem o svojim emocijama. Neću vam otkriti da li sam glumila, ali Bora je divan dečko i između nas je mogla da bude zanimljiva priča - rekla je Marija i otkrila ko se umešao između njih dvoje:
Miki i Mića su mu rekli da ja sve lažem i da on nije dečko koji bi mogao da mi se dopadne, jer oni znaju mog bivšeg dečka. On se zbog toga naljutio - kazala je ona.

Marija je otkrila da su njeni favoriti, pored Dorotee sa kojom je bila najbliža. Naime, to su  Zerina Hećo i Bane Čolak, kao i da se najviše razočarala u Olju Bajrami.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je napisala pismo u kome određuje novog vošu, ona je gledaoce zaintrigirala rečima da će njen izbor svima pokazati koliko je zapravo dobar rijaliti igrač.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prilozima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: ON JE BOLESNO LJUBOMORAN: Zerina otkrila GLAVNI RAZLOG njenih svađa sa Banetom, pa priznala: KAD MI PREKIPI, KRAJ, ČEKAM DA ON POVUČE RUČNU! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'