AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Pevačica Olja Bajrami, maneken Toma Panić i novinarka Katarina Ristić novi su ljubavni trougao koji potresa Zadrugu, ali i javnost u Srbiji koja bez daha neprestano prati sve što se dešava u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Foto: Tv Pink Printscreen, Printscreen Instagram

Između Olje i Tome su sevnule ljubavne varnice, a njih dvoje su često spominjali manekenovu devojku koju ima napolju. U pitanju je bila upravo Keti, koja je svojim ulaskom u velelepno zdanje nadomak Beograda napravila pravu pometnju, a svađe između Bajramijeve i nje ne prestaju.

Ovim povodom oglasila se i Oljina drugarica, inače bivša zadrugarka, Sandra Bajić, poznatija kao MC Aleks, koja nije imala lepe reči za Ristićevu.

Treba da je bude sramota tako da se ponaša, a naziva sebe novinarkom. Pa lepo joj je Olja rekla da je kvazinovinar. Nema smisla da je onako vređa, iz aviona se vidi da je devojka fejk, a Olju koja ima onakav hit naziva "pevaljkom". Čula sam ja neke stvari o Keti, znam svašta o njoj, bolje bi joj bilo da se otkači od Olje, jer kad ona bude to saznala, kvazinovinarka se neće dobro provesti - rekla je MC Aleks.

S obzirom na to da je i Miljana napala Olju, te je između njih došlo do velike svađe, pitali smo Aleks da i ovo prokomentariše:

Očigledno su videli svi da je Olja jak igrač iako možda na prvi pogled ne deluje tako, ali ona ne da na sebe. Šta reći o Miljani, osobi koja je zatrudnela u rijalitiju i sad hoće nekome da morališe i da ispravlja krive Drine? - rekla je Aleks.

Ona je na kraju istakla da joj se dopada kako se njena drugarica drži i ponaša u rijalitiju i sigurna je da će dogurati do kraja:

Nema sumnje da će ići do kraja, ja je vidim u finalu - zaključila je Aleks.

Autor: N. Vujčić

#Katarina Ristić

#Miljana Kulić

#Olja Bajrami

#Rijaliti Zadruga

#Sandra Bajić MC Alex

'