AKTUELNO

Zadrugari su pomno slušali svaku njenu reč.

Nakon što je pomogla Banetu Čolaku zbog bolova koje je osećao u grudima, Zlata Đurković je odlučila da Zerini Hećo i Aleksi Saviću ispriča o svom iskustvu sa sličnim problemima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je detaljno opisala doživljaj situacije koju je ispričala na sastanku u toku kojeg su pričali najemotivnije trenutke u životu. Naime, Zlata je u Bratuncu bila na tezgi gde je na njenim rukama mlada odjednom pala i usleg infarkta preminula na njenim rukama. To je na pevačicu ostavilo snažan utisak da i sama oboli od koksaki virusa koji je zamalo bio koban po njen život.

Vi nemate pojma kakav je moj prvi napad bio. Ja sedim kod kuće i iz čista mira nakon onog incidenta. Ja sam njoj tamo vadila jezik, jezivo. U to isto vreme sam radila i u bolnici. Vratila sam se sa posla i odjednom kreće da me guši. Rekli su da imam malo vode u srcu. Nije ništa strašno. Mirujte rekoše mi - krenula je Zlata svoju priču.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tek posle godinu dana su mi ustanovili koksaki, ali moji napadi panike su bili na svakih pet dana. Mnogo mi je teško bilo, jedva sam jela. Sama sa decom sedim kući. Išla sam kod 64 psihijatra. Jedva su našli balans. Nema tu priče sa drugima, moraš sama sa sobom. Ja sam pila danima i danima brufene, mesecima, umirala sam - rekla je ona i nastavila:
Srednje opcije nema ili sam mirna totalno ili sam pod stresom. Ne postoji lek ni vremenski period. Umirala sam od straha, shvatila sam da trunem, da se topim, imala sam propadanja, majka me hrani. Zamisli dve godine pod temperaturom - završila je Zlata, dok su Aleksa i Zerina ostali bez reči.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.Radulović

#Aleksa Savić

#Zerina Hećo

#Zlata Đurković

'