AKTUELNO

Ovako se oseća sada.

Stanija Dobrojević operisana je u Sjedinjenim Američkim Državama, u jednoj privatnoj klinici.

Doborijevićeva se trenutno oporavlja od hirurškog zahvata, a na Instagramu se oglasio njen PR, te je otkrivena situacija o starletinom stanju.

Foto: Pink.rs

- Želim da vas obavestim da je operacija prošla u najboljem redu, još je ošamućena od anestezije i lekova i čekamo da dođe sebi i da vam se lično obrati, je ona je naša lavica i borac - piše na jednoj Stanijinoj fan stranici, a poruku je ispisalo njen PR Tamara Radoman.

Foto: Facebook

PROČITAJTE JOŠ: OČEKUJE NJIHOV ULAZAK: Zadrugari ostali u šoku nakon što je ONA rekla da HOĆE SLOBU I KIJU U ZADRUZI 2! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Tim povodom stupili smo u konatkt s njenom menadžerkom, koja je za portal Pink.rs otkrila malo više detalja.

Dobijala sam mnogo poruka svih tih fanova koji su želeli da znaju kako je ona, pa sam im sastavila obaveštenje. Operacija je dobro prošla, ona je i dlajeu bolnici, oporavlja se i biće tamo neko vreme. Ona ne želi da bilo ko nju žali. Ona je jaka osoaba i želi da joj samo ljudi pruže podršku i da se samo što pre oporavi. Onda posle tog oporavka vratiće se u Zadrugu ako sve bude u redu i to je to - rekla nam je Tamara.

Stanija je u sredu, 10. oktobra, napustila "Zadrugu" zbog problema sa zdravljem, a ubrzo je onda krenula na put u Ameriku, kako bi bila operisana.

Autor: V. T.

#Operacija

#Stanija Dobrojević

'