AKTUELNO

Jedva su dočekale da ponovo rade zajedno.

Snimanje emisije "Pinkove zvezdice - All Stars", najgledanijeg dečjeg pevačkog takmičenja u regionu, počelo je danas, a najtalentovanije klince imaćemo prilike da slušamo na televiziji Pink već od sledećeg petka, 26. oktobra.

U poznatom studiju u Šimanovcima okupili su se najtalentovaniji iz prethodne četiri sezone, što je garancija da će i žiri i region uživati u njihovim nastupima.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Kako je danas portal Pink.rs prvi pisao, novitet u žiriju je Kristina Kockar, pobednica prve sezone "Zadruge", a osim nje decu će ocenjivati i Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Jelena Tomašević i Sergej Ćetković.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Voditeljka Marijana Mićić, koja je vodila sve četiri sezone ovog šou programa, i dalje će se družiti sa decom na sceni, ali ovoga puta sa pojačanjem - zajedno sa njom program će voditi njena prijateljica Ana Mihajlovski.

Foto: Pink.rs

Njih dve su se za snimanje prve sezone odlučile za crnu odevnu kombinaciju, pa je tako Marijana obukla dugu haljinu te boje, dok je Ana sijala u odelu.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO! ONA JE NOVI ČLAN ŽIRIJA PINKOVIH ZVEZDICA: Kristina Kockar sela u crvenu stolicu, evo umesto koga će ocenjivati najtalentovaniju decu! (FOTO)

Nije isključeno da su se one, pošto je poznato koliko su bliske, dogovorile da se obuku ovako, ali bez obzira na to ono što je sigurno jeste da njih dve prosto blistaju jedna pored druge.

Autor: V. T.

#Ana Mihajlovski

#Marijana Mićić

#Pinkove zvezdice

'