AKTUELNO

Jasmina Čolak tvrdi da oni nisu imali probleme napolju.

Majka Baneta Čolaka, Jasmina gostujući u emisiji ''Porodice zadrugara'' govorila je o odnosu sina sa Zerinom Hećo. Naime, svađe ovog ljubavnog para u rijalitiju su sve učestalije, a Banetovoj majci nimalo nije lako dok gleda kroz kakvu dramu prolazi njen sin zbog svoje partnerke.

PROČITAJTE JOŠ: PROCURILE EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE ATRAKTIVNE ZADRUGARKE: U ZADRUZI je fina i povučena, a kad vidite OVO, NIŠTA VAM NEĆE BITI JASNO!

Foto: TV Pink Printscreen

Jasmina smatra da se sve to dešava jer se njihovo pravo upoznavanje desilo tek u rijalitiju, a otkiva i da pojedine detalje njihove veze pre njihovog ulasku u ''Zadrugu''.

Foto: TvPink Printscreen

- Prvo i osnovno oni su dve energije. Banetu se desila fatalna ljubav i to se vidi. Pukao je kao lajsna. Mislim da je osnovni problem što on voli Zerinu takvu kakvu jeste, ali stalno želi da je nekako promeni. Njihovo pravo upoznavanje se desilo u rijalitiju jer bar ja ne znam da su oni napolju imali problem - rekla je Čolakova majka i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Stalno su se čuli, Zerina jue plakala jer nije mogla da zaspi bez njega. Bili su kao pupčanom vrpcom vezani. Najviše me boli omalovažavanje pred zadrugarima, ona zna da izmanipuliše priču i da Banetu nabije krivicu i zato on puca - rekla je Jasmina.

Šta je sve Jasmina rekla o Banetovom i Zerininom odnosu saznajte u nastavku:

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Bane Čolak

#Jasmina Čolak

#Majka

#Rijaliti Zadruga

#Zerina Hećo

'