AKTUELNO

Mnogo se raduje što se vraća na velelepnu scenu!

Najpopularnije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" ove godine ulazi u jubilarnu, petu sezonu, koja će biti potpuno drugačija od onoga na šta ste navikli! Naime, ovog puta ćete na sceni gledati takmičare koje već dobro znate, a među njima je i mala Nika Purić, koja je učestvovala u ovom šou programu pre tri godine.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Nika je i više nego spremna da se predstavi žiriju i gledaocima 26. oktobra, a uzbuđenje ne krije:

Mnogo sam srećna jer mi ovo takmičenje donosi veliku sreću i obožavam da sam na sceni, da igram, pevam i uživam. Ovo što sam pripremila za prvu emisiju je jedna balada i šalje veoma važnu poruku i biću malo ozbiljnija nego inače - rekla je Nika.

Ova mala zvezda je sigurna da će sve biti savršeno i ne plaši se previše žirija:

Ja sam sigurna da će ovo biti savršeno jer moj glas zvuči bolje nego inače, mnogo sam napredovala i sigurna sam da će sve biti dobro. Ne plašim se konkurencije, to su svi moji drugari, ja sam dobra za sebe i to znam. Ne znam da li će žiri biti stroži, možda malo, starija sam, pa zato (smeh) - sigurna je Nika.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

PROČITAJTE JOŠ: ŽIRI SAMO NEKA SE ZAVALI I UŽIVA: Mateja Vukašinović spreman da pokori scenu u 'Pinkovim zvezdicama - All Stars'! (FOTO)

Pitali smo je sa kim bi volela da se nađe na sceni i koju pesmu bi volela da je ona snimila, a Nika nam je kao iz topa odgovorila:

Sa Marijom Šerifović, nju mnogo volim. Volim svašta da slušam, ima dosta pesama. "Oči" je moja pesma i nju najviše volim. A od drugih pesama bih volela da je moja pesma "11" od Marije Šerifović - rekla nam je Nika.

Za kraj, ona je poslala žestoku poruku žiriju:

Spremite se da vidite novi, pravi spektakl od mene! - poručila je Nika.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Nova sezona, "Pinkove zvezdice - All Stars" počinje 26. oktobra na televiziji Pink, sudeći po Niki, ovo je spektakl koji ne smete propustiti!

Autor: N. Vujčić

#Intervju

#Nika Purić

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

'