AKTUELNO

Još jedna uzbudljiva nedelja očekuje vas i ovog puta u najgledanijoj emisiji o poznatima 'Premijera-Vikend specijal'.

Nakon uspešnog albuma i singlova "Folirant" i "Oslobodi me", Seka Aleksić spremna je da iznenadi svoju publiku. Naime, popularna folk zvezda priprema pravi spektakl - novi projekat o kom će prvi put govoriti ove nedelje u emisiji "Premijera-Vikend specijal".

Foto: TvPink Printscreen

Premijerna ekipa u ovonedeljnoj emisiji istražuje šta je zapravo taj čuveni "trending" na Jutjubu i da li je on danas postao reper za popularnost u Srbiji, ali i svetu.

I ove nedelje u okviru rubrike "San poznatih" ispunićemo veliku želju popularnoj pevačici - videćete kako izgleda kada Sandra Afrika skače sa neverovatnih 3.000 metara!

Foto: Pink.rs

Saznaćete i koje su to domaće glumačke zvezde, nakon uspešne karijere u Srbiji, stale rame uz rame sa velikim holivudskim glumcima.

Foto: TV Pink Printscreen

Završnu tačku na ovonedeljno izdanje emisije "Premijera-Vikend specijal" u studiju kod Tijane Price i Ognjena Nestorovića stavlja regionalna pop zvezda Nataša Bekvalac. Ona će govoriti o uspehu nove pesme "Mala plava" koju je radila sa čuvenim Cobijem, ali i o privatnom životu koji je u proteklom periodu intirigirao javnost više nego poslovni.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuju vas mnoga iznenađenja, zato ne propustite "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 21. oktobra u 14 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Premijera-Vikend specijal

#Seka Aleksić

'