AKTUELNO

Dala iskreno mišljenje o svemu što je gledala u prethodnim danima!

Pinkova zvezda Aleksa Savić privukao je veliku pažnju učešćem u istoimenom muzičkom takmičenju, a gledaoci sada imaju priliku da ga gledaju svakog dana u najpopularnijem rijaliti programu na ovim prostorima, "Zadruzi". Svojim stasom i glasom okupirao je pažnju zadrugarki, a portal Pink.rs stupio je u kontakt sa njegovom dugogodišnjom devojkom Minom kako bismo saznali šta o svemu tome ona misli.

Na samom početku razgovora, Mina nam je otkrila da je prezadovoljna kako se Aleksa predstavio u "Zadruzi":

Ja sam prezadovoljna, on se zaista pokazao onakvim kakav jeste. Videla sam da ga napadaju da se folira, da glumi finoću, ali on zaista jeste takav, ne folira se i ne dozvoljava nikome da ga provocira - rekla je Mina i osvrnula se na njegove rasprave sa Natašom Moskvom:
Nataša je, ničim izazvana, pokušala da ga isprovocira ali joj nije uspelo. Ona je sama rekla da je tog dana neraspoložena, pa joj je on dobro došao da se svađa, tražila je sukob. Međutim, kada je videla da on ne pada na njene provokacije, odustala je, pa je i sama počela da igra i peva sa njim, a onda mu rekla da će se svađati kad bude jela. Ne može njega niko da isprovocira - iskrena je bila Mina.

Ona je veoma ponosna na svog momka zbog pobede u "Pevačkom obračunu" u kom se takmičio protiv Olje Bajrami. Aleksa je tada dobio 80,86 posto glasova, a njegova devojka smatra da mu je to dalo vetar u leđa:

Mnogo mi je drago što je dobio tu priliku, da ga ljudi čuju i vide da je odličan pevač. Videlo se po njemu da je presrećan jer je njemu najbitnije od svega da se pokaže da je dobar pevač - kaže Mina i dodaje:
Mislim da je tada dobio vetar u leđa, kada je video koliko ga publika podržava. Zadrugari su mu pričali da nije zanimljiv, da je dosadan, a onda kad su videli koliku podršku ima, sigurno im nije prijatno, a njega je to baš probudilo - kaže ona.

S obzirom na to da je Aleksa svojim izgledom privukao veliku pažnju devojaka u "Zadruzi", pitali smo Minu da li joj to smeta i da li misli da će on možda pasti na udvaranja:

Meni, kao njegovoj devojci, imponuje to. Ali njega to ne zanima, iako je meni simpatično i slatko, znam da on neće ništa uraditi, to je i objasnio svima, da ništa ne može tamo da se desi što bi pokvarilo našu vezu. Oboje znamo koliko jedno drugom značimo i ja znam da on nikad ne bi prokockao ono što imamo, našu vezu, za pet minuta strasti ili pet minuta slave. On nije taj tip i to se sigurno neće desiti - zaključila je Mina.

Autor: N. Vujčić

#Aleksa Savić

#Mina Nikolić

#Rijaliti Zadruga

'