AKTUELNO

Uvek na isti način!

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić već izvesno vreme uživaju u skladnoj vezi, pa su odličili da stanu na "ludi kamen".  Porodice Ražnatović i Rodić su na zajedničkoj večeri razgovarali o venčanju koje je planirano za jun sledeće godine.

Foto: Pink.rs

Veljko je Bogdanu verio u martu ove godine, a Rodićeva se nedavno uselila u porodičnu kuću Ražnatovića u ulici Ljutice Bogdana. Njih dvoje se mnogo vole, pa je venčanje logičan sled događaja. Bogdana i Veljko su razmišljali da bi bilo lepo da se venčanju u martu, na dan veridbe, ali stariji su im savetovali da čekaju jun, posle posta, budući da će se venčati u crkvi. S obzirom na to da Veljko i te kako poštuje tradicionalne srpske običaje, planira da napravi gala proslavu na kojoj će se lumpovati sve do zore - rekao je izvor blizak porodici i nastavio:

Foto: Pink.rs

Ceca se nekoliko puta našalila da joj je sin poremetio planove s obzirom na to da naredne godine planira da izbaci novi album i napravi koncert na Ušću.

Veljko je na konferenciji povodom bokserskog meča potvrdio da se ženi.

Svadba će biti uskoro. Jesmo mladi ali nema veze, volimo se i ne razdvajamo. Bićete obavešteni, nismo odredili tačan datum. Znam da je moja mama Ceca rekla da bi volela unuke, ali koji roditelj to ne bi voleo. Radićemo i na prinovi i naravno da želimo da imamo decu. O tom – potom - rekao je Veljko a Ceca se o svemu tome informiše iz medija.

Foto: Instagram

Čovek se verio, saznala sam iz medija. Čovek se ženi, saznala sam iz medija. Pa on je hit - rekla je Ceca.

PROČITAJTE JOŠ: MUŽ JOJ JE NAJVEĆA PODRŠKA: Ono što je Maja Berović sada rekla o njemu sigurno će vas RAZNEŽITI! (FOTO)

Pink.rs

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'