AKTUELNO

Ne sviđa joj se njeno ponašanje.

U večerašnju svađu između Lune Đogani i Miljane Kulić, umešala se nakratko i Keti Ristić, što joj je Luna zamerila. Keti je zato pozvala Lunu da nasamo porazgovaraju i kažu jedna drugoj šta imaju.

Ti si prepotentna, imam utisak da misliš da si se izdigla iznad situacije. Ti si se okružena prijateljima koji ti povlađuju, pa ti smeta kada ti se neko suprotstavi - rekla je Keti.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si mene prvu navela kao iritantnu osobu, od toliko ljudi sa kojima si se svađala. Ja više poštujem ljude koji mi odmah iskreno kažu šta imaju, nego kada mi se uvlače u d*pe - odgovorila joj je Luna i nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

- Došla sam ovde da zaradim pare i da svoju porodicu izvadim iz g*vana, jer sam ih uvalila u g*vna, šta je problem?! Nerviraš me, imaš takvo mišljenje o meni, a nisi mi dala priliku da ga promeniš. Ko si ti da mi kažeš kako treba da se ponašam?! Šta ja radim pogrešno?! Daj mi konkretne argumente, šta sam ja to pogrešno uradila? Sve pričaš okolo - negodovala je Luna.

Tu se našla i Zerina Hećo, koja je rekla Keti da je stekla utisak da voli da se nepotrebno meša u tuđe rasprave.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAKJTE JOŠ: REBEKA VAN SEBE: Urlala i DRAMILA u Zadruzi, a onda je pobesneli Miki rešio da joj OČITA LEKCIJU! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Luna Đogani

'