AKTUELNO

Svađe među njima su sve češće.

Pre večerašnjeg izbora potrčka, zadrugari su diskutovali o gorućoj temi od proteklih dana - turbulentnom odnosu između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića. Voditelj Milan Milošević je otkrio da je jedna zadrugarka rekla da je problem među njima nastao zato što ona Davida više na privlači zato što se Aleksandra ugojila.

Apsolutno nikada to nisam rekao. Ja se samo sa njom šalim na tu temu - pravdao se David.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam otvoreno rekla da sam se ugojila pre rijalitija, bilo mi je teško dok je bio u Americi, pa sam halapljivo jela. Ovde sam počela da dobijam komplimente da sam počela da mršavim. Priznajem da sam se ugojila, ali smatram sebe lepom i atraktivnom, ne znam ni jednog muškarca kome se ne sviđa moja građa - rekla je Aleksandra.

Oni su otkrili šta je uzrok najvećeg broja njihovih svađa.

Ja sam bila ta koja ga je odbijala iz inata, da bih mu pokazala da je loše to što radi. On je moju razmaženost smatrao simpatičnom. Kada je bio u Americi ja sam ga smarala po ceo dan.Nisam nikada umnjala u njegovu vernost, ali one sekunde kada mi je na oku, ja pratim svaki njegov pogrešan korak - dodala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam mislio da će ona to da koriguje. Ona uvek napravi film u svojoj glavi - dodao je David i zamerio joj što mu stalno upada u reč.
Nikad se neće desiti da on igra fudbal sa drugovima, a da ja sedim kući. Moj otac je moju majku svuda vodio sa sobom i bio je ponosan na nju, a on mene predstavlja kao smaračicu - objasnila je Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: OD NJIHOVIH URLIKA TRESE SE BELA KUĆA: Rebeka u KLINČU s Marijanom, RAZDVAJALO IH OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Aleksandra Subotić

#David Dragovejić

#Zadruga 2

'