AKTUELNO

Teško joj pada svaki sukob koji njena majka ima sa zadrugarima.

Miljana Kulić je u toku večeri rekla Mariji Kulić da ne može da veruje da od sopstvene majke ne može da dođe do reči. Iako se Marija kasnije žalila Mikiju Đurčiću da su je reči njene ćerke uvredile, Miljana je odlučila da joj razjasni zašto želi da upravo njoj vidi leđa iz ''Zadruge 2''.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mene duša boli kada ti neko kaže nešto loše, kada te psuje. Ne mogu to da slušam, zbog toga sam ti rekla to. Duša me boli - rekla je Miljana, pa je prišla Dorotea Jovanović i onda je Marija rekla:
Mnogo je teško kada roditelj uđe ovde, vodi dve bitke, tako je i Goca sa Teodorom u prvoj sezoni. Miljana pa nije prvi put da me psuju, šta ti je - rekla je Marija, pa se u komentarisanje ubacila Marijana Zonjić:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Razgovor je slušala pevačica Marijana Zonjić koja se ubacila tako što je spomnula Lunu Đogani sa kojom Kulićeve nisu u dobrim odnosima.

Sećate se kada je Anabela ušla i branila Lunu posle svega - dodala je Marijana, ali se Miljana pobunila što je spomenula:
Nemoj mi molim te tu Lunjaru sad. Mene duša boli, ja odem u kupatilu u kući plačem kada ti oni pričaju te stvari - završila je Miljana.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marija Kulić

#Marijana Zonjić

#Miljana Kulić

'