AKTUELNO

Nada se najboljem.

Darko Lazić doživeo je jutros tešku saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca nakon koje je prebačen u KBC Zemun. Kako smo saznali, Darko je vraćen sa operacije dok se ne ustanovi da li ima unutrašnje krvarenje. On je intubiran, ima čep na plućima, pukla su mu rebra i karlična kost.

Njegovi prijatelji i porodica nalaze se ispred bolnice, čekajući nove informacije o Darkovom stanju i nadaju se da će moći uskoro da ga vide.

Foto: TvPink Printscreen

Sa željom da se pevač oporavi oglasio se i voditelj Televizije Pink Ognjen Amidžić kod kojeg je Darko Lazić imao poslednje gostovanje. Amidžić je već upućen u to da je došlo do saobraćajne nesreće, pa je za Pink.rs imao samo da poruči da se nada najboljem.

Nadam se da će se oporaviti, on mi je izuzetno simpatičan i ima dobru energiju. Uvek odlično sarađujemo. Nadam se da će se sve završiti dobro, ne znam u kakvom je trenutno stanju, ali nadamo se da će sve biti dobro - poručio je Amidžić za portal Pink.rs.

Pročitajte još: POSLE TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE OGLASIO SE DARKOV TELOHRANITELJ: Bivši zadrugar otkrio kako se Lazić trenutno oseća!

Pročitajte još: NE SMEJU DA GA OPERIŠU: Darko Lazić vraćen sa operacije, ČLANOVI PORODICE UNEZVERENO LUTAJU HODNICIMA BOLNICE! (FOTO)

Autor: I. P.

#Darko Lazić

#Ognjen Amidžić

'