AKTUELNO

Progovorila o potomstvu.

Popularna pevačica Maja Berović održala je konferenciju za medije povodom koncerta koji će održati u Štark areni 2. novembra i tom prilikom istakla koliko je srećna što je ostvarila svoje snove. Društvo joj je pravio i suprug Alen, kao i saradnici.

- Pa, bila je očekivana Arena, moram priznati. Sve ove godine sam radila, pa sam sve to prizivala. Šta da kažem, jako sam srećna zbog toga, to je velika stvar za mene, kao što je za svakog umetnika - istakla je pevačica.

Ona je pripremila iznenađenja za svoju publiku koja će pevati sa njom te noći, a tu će biti i gosti.

Foto: TV Pink Printscreen

- Hoće, biće iznenađenja. Biće i gosti, to će biti moji prijatelji iz Sarajeva Džala i Buba, kao i Stefan Dimitrijević Leon - rekla je Maja.

Mile Kitić se nedavno požalio na to što ona puni Arenu, dok to njemu nije pošlo za rukom, pa se ona osvrnula i na ovu izjavu.

-  Mile Kitić je kao prvo moj zemljak, ja njega jako volim i poštujem, tako da imam sjajno mišljnje o njemu, on je neko ko godinama traje na estradi. Pa ne znam, nemam komentar na to. Ja sam se oduvek bavila samom sobom i ja mislim da svako ko se trudi, ko radi i ulaže, zaslužuje najbolje - objasnila je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Berovićeva je isticala da se oseća ispunjeno, ali ipak priznaje da joj nešto fali.

PROČITAJTE JOŠ: DOŽIVEO MOŽDANI UDAR: Dejan Milićević hitno prebačen u bolnicu! (FOTO)

- Sigurno da mi nedostaje beba, to je nešto što ja želim da mi se ostvari u budućnosti, naravno kad budem spremna za to. Moram priznati da još nisam spremna, možda zato što u porodici imam mnogo male dečice i tetka sam, pa mi to ni ne nedostaje toliko. Kad budem poželela, to ću i ostvariti - zaključuje Maja.

Pink.rs

#Maja Berović

'