AKTUELNO

Nakon što se Sara obratila svojim fanovima, to isto je učinio i Vojke, koji je otkrio u kakvom su oni sada odnosu.

Pinkova zvezda Sara Reljić i reper Vladan Vojnović Vojke važili su za najskladniji par u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", međutim njihova romansa je pre nekoliko dana doživela krah.

PROČITAJTE JOŠ: KRAJ SARINE I VOJKETOVE LJUBAVI! Reljićeva se oglasila nakon RASKIDA i rastužila fanove: Mnogo mi je teško!

Foto: Pink.rs

Nakon što se Sara obratila svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram, to isto je učinio i Vojke, koji je otkrio u kakvom su oni sada odnosu.

- Dragi ljudi, teška srca želim da vas i ja obavestim da Sara i ja nismo više zajedno. Ćutao sam o ovome dok zajedno nismo ovo odlučili da saopštimo jer je naša veza bila pod burnim okom svih ljudi koji su nas voleli i oni koji nisu. Hvala svim dobrim ljudima koji su nas podržavali i kojima smo davali veru u ljubav. Hvala vam na svemu! Sara je divna osoba i nismo ni u kakvom hejtu i želim joj svu sreću ovog sveta. Molio bih vas sve da nas ne pitate šta, kako i zbog čega jer nema smisla da objašnjavamo. U dobrom smo odnosu i nadam se da će tako i da ostane - napisao je Vojke na Instagramu.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'