AKTUELNO

Gaji simpatije prema njemu?

U Beloj kući sreda veče je rezervisana za "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević je pročitao pitanja koja su bila upućena učesnicima rijalitija "Zadruga 2".

Da podsetimo, tokom prethodne večeri Jelena Krunić i Marko Petrušević su imali žestoku akciju pod jorgan planinom pred svim zadrugarima, što je Miljanu Kulić i te kako iznenadilo, jer je cimerima rekao da ima devojku.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto si ljubomorna na Petrućija i Krunićevu, baš su lep par i ostavi ih na miru - glasilo je jedno od pitanja gledalaca.
Naravno da nisam ljubomorna na Jelenu i Marka. Bila sam samo iznenađena zbog toga što je pričao da ima devojku, pošto se družim sa njim od početka. Komentarisala sam to što sam videla da se ljubi sa njom, jer znam šta oseća prema svojoj devojci i koliko je pričao da je voli i da mu je stalo do nje. Kad nekog voliš, to mu ne bi uradio. Po mojoj teoriji, Jelena Krunić je želela da se osveti Đeksonu, jer je on celo veče bio sa Minom. Iz inata je želela da se osveti Đeksonu - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Petrući se ogradio i rekao da nije istina da je on poljubio tokom žurke Miljanu, a Krunićevu nije preterano zanimala Miljanina konstatacija.

Lepi Mića deli mišljenje ovog gledaoca i smatra da je Miljana ljubomorna na to što je Petrući imao sa Krunićevom, iako je ona sve vreme to negirala.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NAJBOLJA SAM KAD SAM SA TOBOM: Posle strastvenog s*ksa Mina i Đekson razgovarali o emocijama, pa se posvađali! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miljana Kulić

'